085-3035696

24 uur per dag bereikbaar

info@edelhardt.nl

Identiteitsfraude voorkomen

Indentiteitsfraude

De voortgang in de digitalisering van de maatschappij biedt vele voordelen. Communicatie op wereldwijd niveau gaat sneller dan ooit. Winkelen in Australië is net zo eenvoudig als bij de bakker op de hoek, met een simpele druk op de knop kunnen alle bankzaken worden geregeld. Helaas is dat niet alleen eenvoudiger voor u, maar ook voor criminelen die uw identiteit overnemen wat tot grote financiële consequenties kan leiden, en zelfs tot karaktermoord. Voorkom identiteitsfraude en reageer voor het te laat is. Edelhardt recherchebureau kan u de juiste tools verschaffen om identiteitsfraude op te sporen en uw gegevens veilig te stellen. In het dagelijks leven en online.

 

Vervalsen van documenten

Het namaken en vervalsen van documenten is zeker geen nieuwe ontwikkeling. Het is wel een stuk eenvoudiger geworden om officiële documenten te vervalsen. Veel informatie is aan elkaar gekoppeld en er zijn diverse identificatiebewijzen die gebruikt kunnen worden voor uiteenlopende doeleinden. Wanneer u het vermoeden heeft dat iemand identiteitsfraude pleegt, kunnen de specialisten van Edelhardt recherchebureau onderzoek uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het traceren van transacties, waar zijn uw persoonlijke gegevens overlegd, op welke tijd en door wie? Bent u ten prooi gevallen aan een anonieme bende of is er iemand in uw leefomgeving die zich schuldig maakt aan identiteitsfraude? Onze specialisten gaan alle mogelijkheden af en zoeken doelgericht naar een oplossing.

Onterecht diensten of producten aanschaffen

Door methodes als “phishing” kunnen criminelen veel informatie opvragen. Met een naam en een mail adres is het al mogelijk om wachtwoorden op te vragen of persoonlijke informatie in te winnen. Zo zijn er steeds meer gevallen waarbij medische dossiers gebruikt worden om diensten en producten online te bestellen, zonder dat u daar weet van heeft. Laat uw digitale persoonlijkheid verifiëren, zorg ervoor dat er niemand met uw identiteit illegaal transacties uitvoert. Niet alleen sporen we misbruik op, we verzamelen ook bewijsmateriaal die gebruikt kan worden in een rechtszaak.

Edelhardt recherchebureau geeft advies en training

Voorkomen is beter dan genezen. Door op de juiste manier om te gaan met persoonsgegevens kunt u informatie beter beschermen tegen criminelen, zowel online als in het dagelijks leven. Naast een controle op bestaande documenten en lekken is het van groot belang uw gegevens veilig te stellen. Naast digitale encryptie speelt gedrag hierbij ook een grote rol. Maakt u gebruik van tweestaps-verificatie? Is uw smartphone goed beveiligd en maakt u gebruik van apps die fraudegevoelig zijn?

1. Edelhardt recherchebureau kan in samenspraak met u een bedrijfsprotocol opstellen waarmee de veiligheid binnen de organisatie verhoogd wordt. Onze specialisten sporen zwakke plekken op en bieden oplossingen om mogelijke problemen te voorkomen.
2. Via digitaal onderzoek en forensisch onderzoek kan de herkomst van identiteitsfraude worden vastgesteld, ook wordt er bewijsmateriaal verzameld voor juridische vervolgstappen.
3. Als laatste kan Edelhardt recherchebureau uw documenten verifiëren, en die van leveranciers en contacten. Denk bijvoorbeeld aan een contract, een paspoort of een vrijwaringsbewijs, al dit soort documenten en officiële stukken kunnen we toetsen.

Voor alle vormen van identiteitsfraude en de oplossingen kunt u contact opnemen met Edelhardt bedrijfsrecherche. Wacht er niet te lang mee, laat uw gegevens niet op straat liggen.

contactformulier

 

Copyright © 2017 Edelhardt Recherchebureau, alle rechten voorbehouden.

Scroll to Top